Om os

Vi er en familie som bor i hus i Ringsted på midten af Sjælland. Vi består af 2 voksne og 1 teenager, 1 barn som er flyttet hjemmefra, 5 hunde og 5 katte. 

Vi har valgt at avle på Maine coon og norsk skovkat, uden stamtavle. Vi har både set og oplevet grumme ting i forbindelse med stamtavlekatten og mener at der er alt for lidt styr på sundhed og gener. Derfor er det et personligt fravalg at avle med stamtavler. Vi tester dog vores avlskatte for de arvelige sygdom via dna-tests. Man skal ikke sætte liv i verden uden at sørge for de bedste vilkår! 

Selv har jeg erfaring fra 8 års arbejde i dyreklinik. Netop derfor har jeg set med egne øjne, hvad disse arvelige sygdomme gør ved en kat og det har forskrækket mig hvor slemt det kan være. 

 

Vores killinger vokser op omkring os i stuen og vænnes til en families hverdag. De vænnes også til hunde og gæster og vi gør en dyd ud af at, man kan hente en meget kærlig og harmonisK 12 ugers killing. Vores killinger sælges kun neutraliserede, vaccinerede og øremærkede eller chipmærkede. Dette går vi ikke på kompromis med.