Vi er en dyreelskende familie som bor i Ringsted. Vores dyr er en stor del af familien og vi sørger kærligt for dem med kvalitetsfoder, orme og loppekur og dyrlægetjek. Alle vores katte er vaccineret mod kattesyge, katteinfluenza (calici og rhinititis), samt katteleukæmi.

Derudover er vores norske missemor fri for den arvelige sygdom (Glycogen Storage Disease Type IV (kattesukkersyge).

Vi går meget op i socialisering af killingerne og gør en dyd ud af sundhed og velvære. For selvom der ikke er stamtavler på vores killinger, kan vi godt gå op i typer, farver, sundhed og adfærd. 

Er du/i interesseret i en killing, kan du fange os via kontaktsiden. Vi har mange købere fra København og det tager kun 35-40 min. at køre til Ringsted. Samme tid som det ofte tager, at  køre igennem København.

Når man henter sin killing får man killingepakke med og  lidt legetøj. Efter afhentning får man 4 kilo killingefoder fra Royal Canin bragt til døren af deres chauffør. Alle killinger får ormekur ved 4, 8 og 12 ugers alderen, minimum 1. Vaccine og loppekur inden afhentning. Vi sælger dem også kun steriliserede og kastrerede. 

Vi har ikke hele året killinger. Vores missemødre skal også have deres velfortjente pause. For det er bestemt hyggeligt, men også hårdt for dem at føde og passe killinger. Vi prøver så vidt muligt at vi ikke har et vælg af dyrebørn samtidig. Når vi planlægger hvalpe, holder vi pause med killinger. Men man har altid mulighed for at kontakte os og blive skrevet op til en killing fra næste kuld. 

 

her er Siri vores nye norske skovkat. Siri er 1 år gammel og sort smoke.

www.animalsdna.com