Maine coonkillinger

 

Penny fra vores første kuld, har vi beholdt. Hun er sort/sølv makreltabby og har de smukkeste aftegninger og meget lange tjufser på ørerne. Har det mildeste væsen og elsker at putte og hygge, ligesom Elliot, vores avlshan. Med disse skønne katte, har vi ind imellem dejlige Maine coonkillinger. Desværre er Penny nu gået på pension og vi måtte finde en ligeså smuk, kærlig og sund Maine coon, som kan erstatte Penny. Det tror vi lykkedes og vi har nu den smukke og milde Minus, som også er sort sølvtabby (makreltabby). Minus skal nu Dna-testes for HCM. Vi håber at testen er negativ. 

 
Vores avlskatte er dna testede fri af den arvelige hjertesygdom HCM som Maine coon kan have. Derudover avler vi kun med katte der har sunde tænder og ikke lider af paradentose, som også er arveligt. 
 
På billederne kan i se vores avlskatte og vi ligger også billeder ind af tidligere killinger, som nu er voksne på siden "tidligere killinger". Det er fra de søde hilsner vi har nydt at modtage fra vores købere.
 
Er du/i interesseret i en killing, kan du fange os via kontaktsiden. Vi har ikke killinger året rundt. Men man kan blive skrevet op til en killing, hvis maN vil. 
 
Vores killinger er typisk i farverneå sølv, sort smoke, blå og blå smoke.